ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ INHUMAN RAGE



Από πότε υπάρχουν οι Inhuman Rage και τι ήταν αυτό που σας έκανε να δημιουργήσετε την μπάντα;
 
- Οι Inhuman Rage υπάρχουν από τον Απρίλιο του 10' όταν γράψαμε και το πρώτο μας κομμάτι με όνομα "Addicted to kill" από το ep "Psychological war", ήταν και η περίοδος που είχαμε γνωριστεί. Αυτό που μας έκανε να δημιουργήσουμε την μπάντα ήταν η ανάγκη και η αγάπη για μουσική και το πως αυτή η ανάγκη περνούσε από χορδές, φωνές και χτύπους και κατέληξε σε αυτό που ακούμε και μεις αλλά και ο κόσμος που μας ακούει, Inhuman Rage!

Εσείς με ποιο όρο θα χαρακτηρίζατε τη μουσική σας;
 
- Αλλόκοτη, μοντέρνα για γερά αυτιά μουσική, thrash/death metal, ο καθένας όμως έχει διαφορετική άποψη για τα είδει μουσικής οπότε όποιος έχει την απορία μπορεί να βάλει τον δίσκο να παίζει και η φαντασία να οργιάζει. 

Ποιες είναι οι μεγαλύτερες επιρροές σας;
 
- Sepultura, Obscura, Dew Scented, Havok, Black Dahlia Murder, Cannibal Corpse, Decapitated, Septic Flesh και αν αρχίσουμε δε σταματάμε καθώς περισσότερα και νέα ονόματα προστίθενται κάθε φορά.

Ποιος γράφει τους στίχους και ποιος την μουσική; 
 
- Όλοι συνολικά βάζουμε τις ιδέες για την δημιουργία ενός και περισσότερων κομματιών. Το ποιανού ιδέα θα μείνει σε ένα κομμάτι είναι ανάλογα με το πως θα ταιριάξει στο σύνολο, ο καθένας βάζει την πινελιά του για πιο τούμπανο αποτέλεσμα.
Lead Guitar : Κώστας
Rhythm Guitar/Backing Vocals : Στέλιος
Bass : Γιώργος
Drums : Nash
Vocals : Vas

Θα μας πείτε λίγα λόγια για την δουλειά σας με τίτλο Made by His Image... Killing to His Name που κυκλοφόρησε μέσα στο 2016;
 
- Πρώτος δίσκος για μας σαν Inhuman Rage και πολύ ενθουσιασμένοι από την παραγωγή που βγάλαμε με Στέλιο Stealth Sound Κοσλίδη καθώς και για το artwork από Rain Song Design (Colin Marks). Θέλαμε κάπως να θίξουμε ζητήματα με πολιτικό-θρησκευτικό περιεχόμενο, εξίσου και το "Made by His image...Killing to His name" πως πολλά ιστορικά γεγονότα επηρεάστηκαν από θρησκευτικό πολιτικές καταχρήσεις εξουσίας και τα βιώνουμε και μέχρι και σήμερα. Δε θίγουμε την θρησκεία σαν θρησκεία αλλά τον κόσμο και τον φανατισμό τους, χρησιμοποιώντας την θρησκεία σαν όπλο και όχι σαν πνευματική λατρεία. Ο δίσκος υπάρχει για όποιον ενδιαφέρεται σε μορφή Digipack ( όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει και σε μας για την παράδοση του ) και διαδικτυακή μορφή σε : Bandcamp, Spotify και itunes.

Αν έπρεπε να διαλέξετε τι θα επιλέγατε στούντιο ή live;
 
- Είναι δυο τελείως διαφορετικά πράγματα το στούντιο και το live. Στο στούντιο είναι η στιγμή που χτίζεις τα κομμάτια σου και ολοκληρώνεις ουσιαστικά κάτι το οποίο δημιουργείς σαν μπάντα και υπάρχει και η στιγμή της ανυπομονησίας που περιμένεις να το ακούσεις ολοκληρωμένο, έτοιμο για κοπή και το live είναι η ώρα της εκτέλεσης που ο κόσμος θα έρθει σε πρώτη επαφή με τα κομμάτια αλλά και με την ίδια την μπάντα που τόσο καιρό προετοιμαζόταν γι' αυτή την στιγμή.

Θα θέλατε να μας μιλήσετε για τα επόμενα καλλιτεχνικά σας σχέδια;
 
- Ετοιμαζόμαστε για το ανερχόμενο φεστιβάλ στην Θεσσαλονίκη HEARTCORE FEST. VOL.2, 31 Μαρτίου - 1 Απριλίου στο Principal. Είμαστε πολύ εκστασιασμένοι γιατί έχουμε ξεκινήσει να γράφουμε και να συνθέτουμε νέο υλικό και πιστεύουμε ότι θα το λατρέψει και ο κόσμος. Περισσότερα θα αναρτηθούν στην σελίδα των INHUMAN RAGE.

Υπάρχουν μουσικές συνεργασίες που θα επιθυμούσατε να κάνετε στο μέλλον;
 
-Πολλές καθώς οι μουσική γκάμα είναι τεράστια και υπάρχουν αρκετές μπάντες που θα θέλαμε να συνεργαστούμε και με κάποιες θα θέλαμε ξανά, όπως Vermillion Days, Chronosphere, Revolted Mass, Dying Fetus, Onslaught κλπ.

Τι θα ξεχωρίζατε στην μέχρι σήμερα πορεία σας;
 
Περάσαμε πολλά σαν μπάντα, κακές και καλές στιγμές και λέω κακές πρώτα γιατί υπήρξαν στιγμές που μας τράβηξαν πίσω αλλά δε μας σταματάει τίποτα και κανένας.

Υπάρχει κάτι που δεν σας αρέσει και το οποίο θα αλλάζατε στην ελληνική metal μουσική σκηνή;
 
Είμαστε σε μια κατάσταση όλοι σε αυτή την σκηνή που το βιώνουμε με το παραπάνω, πρόβλημα οικονομικό για όλους, τρόποι ανάπτυξης για κάθε μπάντα είναι δύσκολο οπότε και η ελληνική metal σκηνή μένει πίσω. Αυτό που θέλουμε και προσπαθούμε να κάνουμε και οι Inhuman Rage αλλά και κάθε άλλη μπάντα της Ελλάδας είναι να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να ξεκινήσει και η metal σκηνή να γεμίζει μαγαζιά και να ενώνει κόσμο για τα καλύτερα live, τις καλύτερες στιγμές και με πολλά κιλά metal μουσικής. Ο κόσμος δεν έπαψε να αγαπάει αυτή την μουσική και οι μπάντες αντιπροσωπεύουμε τον κόσμο της Ελληνικής Metal σκηνής!

Πως θα θέλατε να κλείσουμε αυτή την συνέντευξη;
 
Όσοι επιθυμούν να μας ακούσουν μπορούνε να παραβρεθούν στις 31 Μαρτίου - 1 Απριλίου ( εμφάνιση την 2η μέρα) στο Principal Club Theater για το HEARTCORE FEST VOL.2 εκεί θα ακούσουμε πολλές μπάντες της Ελληνικής σκηνής αλλά και μπάντες του εξωτερικού, ελάτε να γουστάρουμε να ακούσουμε μουσικάρα και να πιούμε μπύρες, χυμούς και ότι αγαπά ο καθένας, προσωπικά τις μπυρίτσες μας θα τις πιούμε, Inhuman Rage, Cheers and stay metal \m/.

Ευχαριστούμε για την συνέντευξη, καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου