ΚΕΙΜΕΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ


Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ DRUNKEN GRAMOPHONE



Μιλάει ο Ορέστης.
Πως ξεκίνησε η ιδέα δημιουργίας των Drunken Gramophone; 
 
Η ιδέα ξεκίνησε όταν εγώ και ο Θοδωρής, 2 κολλητοί φίλοι απ' το Γυμνάσιο, βαρεθήκαμε να παίζουμε σε διάφορες μπάντες χωρίς ταυτότητα και ξεκινήσαμε ένα duo project με σκοπό να περνάμε καλά. 

Το όνομα της μπάντας πως προέκυψε;
 
Το όνομα προέκυψε σαν μια ιδέα δικιά μου ως πάντρεμα της αγάπης για το κλασικό, το παλιό, το αγνό και φυσικά της μέθης που προκαλεί η απόλαυση όλων των παραπάνω. ( Βασικά είχαμε βγει και συζητάγαμε τι όνομα θα δώσουμε στη μπάντα, ήπιαμε κανα ποτάκι παραπάνω και το πέταξα ως ιδέα. Τα παραπάνω τα συνδυάσαμε αργότερα και είναι η επίσημη κουλτουριάρικη απάντηση μας ). 

Ποιες είναι οι επιρροές σας; 
 
Επιρροές πολλές. Από αγνό τζαζ μέχρι σκληρό μπαρουτοκαπνισμένο chicago stoneroblues με αρκετές δόσεις πρωτόγονου κοπανήματος με την κιθάρα μετά το παίξιμο της να κάθεται σε μια γωνία και κλαίει σε εμβρυιακή στάση. Γενικά οι επιρροές μας είναι οτιδήποτε παθιασμένο μπορεί να προκαλέσει ανατριχίλα και δέος. 

Τι σας εμπνέει ή σας διεγείρει μουσικά; 
 
Το σκηνικό της ισοπέδωσης μιας μουσικής σκηνής μέσα από την έκφραση των συναισθημάτων, εμπειριών μας και της ενέργειας μας. Με αυτόν τον γνώμονα πάντα γράφουμε υλικό. 

Αυτόν τον καιρό ετοιμάζετε ένα ep, πείτε μας περισσότερα. 
 
Έφτασε ο καιρός να βγει προς τα έξω. Όλες οι λεπτομέρειες θα βγουν προς τα έξω σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. 

Πως σκοπεύετε να το προωθήσετε; 
 
Λίγο πολύ όπως όλες οι μπάντες σήμερα. Facebook, Youtube, αλλά και .... Είπαμε όλες οι λεπτομέρειες θα μαθευτούν σύντομα! 

Ποιες είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένα Ελληνικό group του είδους σας στη χώρα μας; 
 
Αντιμετωπίζουμε την ίδια ακριβώς δυσκολία με κάθε συγκρότημα που περπατάει τον τόπο τούτο. Η επιβίωση αν δεν κάνεις κάτι άλλο παράλληλα είναι κάτι σαν ανέκδοτο στη χώρα μας. Από τα καλύτερα deal που μπορείς να πετύχεις, ειδικά σε αρχικό στάδιο, είναι μέσα στην τσέπη σου να υπάρχουν μηδέν ευρώ και να μην χρωστάς σε κανέναν! Ευτυχώς όμως στη μέχρι τώρα εμπειρία μας έχουμε συναντήσει μια μουσική σκηνή που είναι ενωμένη, που παλεύει τις δυσκολίες και στο τέλος καταφέρνει και μεγαλώνει. 

Θα επιδιώκατε συνεργασία με κάποιο Ελληνικό Συγκρότημα-Καλλιτέχνη; 
 
Η Ελληνική μουσική σκηνή έχει βγάλει πολύ δυνατά ονόματα. Θα θέλαμε πολύ να παίξουμε με όσο το δυνατό περισσότερα διαμάντια, αλλά δεν θα ήθελα να αναφέρω ονόματα γιατί σίγουρα θα ξεχάσω πολλά! Νιώθουμε περήφανοι που μέχρι τώρα έχουμε μοιραστεί την ίδια σκηνή με αρκετά εγχώρια "αδελφά σωματεία". 

Τι να περιμένει το κοινό από εσάς στο μέλλον; 
 
Το κοινό μας να περιμένει από μας ότι γίνεται μέχρι σήμερα, δηλαδή να μας βρίσκει πάντα στο χώρο υποδοχής των live να πίνουμε μπύρες παρέα, αλλά όταν ανεβαίνουμε στη σκηνή να μεταμορφωνόμαστε σε άξεστους, άπλυτους και βρομιάρηδες μουσικούς.

Κλείσε τη συνέντευξη στέλνοντας ένα μήνυμα στους αναγνώστες που θα διαβάσουν την συνέντευξη...
 
Να είστε όλοι καλά, να περνάτε καλά, να κάνετε αυτό που αγαπάτε με πάθος και να μην υπολογίζετε τίποτα και κανέναν.
Θα έχετε πολύ σύντομα νέα μας στη σελίδα μας στο facebook
https://www.facebook.com/drunkengramophone/?pnref=lhc
Ευχαριστούμε πολύ το Undergroundskini, να μπαίνετε να στηρίζετε την προσπάθεια των παιδιών. Αν δεν το κάνετε ξέρουν που μένετε.

Και εμείς ευχαριστούμε, καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου